Συνδέοντας τη νεολαία προς ένα λαμπρότερο μέλλον

Το έργο COOPower φτάνει στο τέλος του και φιλοξενεί μια ζωντανή συζήτηση για να γιορτάσει την κοινωνική οικονομία και τις συνεταιριστικές επιχειρήσεις.
Συντονιστείτε και συμμετάσχετε στη διαδικτυακή μας συζήτηση με δύο πάνελ εξειδικευμένων ομιλητών που εστιάζουν στα εξής:

  1. Νέοι άνθρωποι και κοινωνική οικονομία – Εργασία σε καιρούς προκλήσεων. Νέοι κοινωνικοί επιχειρηματίες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την Κροατία, θα μιλήσουν για το τι σημαίνει να έχεις μια επιχείρηση με κοινωνικό αντίκτυπο, θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και τις προκλήσεις που έφερε το Covid-19.
  2. Χάραξη πολιτικής για την κοινωνική οικονομία – Η κατάσταση στην ΕΕ, την Ελλάδα, την Κροατία και την Κύπρο. Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής από την ΕΕ, την Ελλάδα, την Κροατία και την Κύπρο συζητούν για τις τρέχουσες και μελλοντικές προοπτικές της κοινωνικής οικονομίας στην περιοχή.

Το COOPower είναι ένα χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις συνεταιριστικές επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις κοινωνικής οικονομίας ως εναλλακτικές, χωρίς αποκλεισμούς και καινοτόμες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων, παρέχοντας πρακτική υποστήριξη σε νέους στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Κροατία. Υλοποιείται από το British Council σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Step Ri, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο του Πανεπιστημίου της Ριέκα στην Κροατία.


Επικοινωνήστε μαζί μας

© British Council
Ο διεθνής οργανισμός του Ηνωμένου Βασιλείου για τις πολιτιστικές σχέσεις και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Εγγεγραμμένος φιλανθρωπικός οργανισμός: 209131 (Αγγλία και Ουαλία) SC037733 (Σκωτία).

 



Αρέσει σε %d bloggers: